Aanmelden Werkconferentie Proactief omgaan met ALS

Aanmelden Werkconferentie Proactief omgaan met ALS

 • Met je V&VN nummer kunnen wij achteraf de accreditatiepunten bijschrijven.
 • Workshops

  Geef je voorkeuren aan voor de te volgen workshops. Je kan maximaal 4 workshops volgen. We proberen zoveel mogelijk aan je wensen te voldoen. Mocht er een workshop vol zitten, dan kan het zijn dat we je inplannen bij de workshop van je vijfde voorkeur.
 • Geef uw voorkeuren aan voor de te volgen workshops. U kunt maximaal 4 workshops volgen. We proberen zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen. Mocht er een workshop vol zitten, dan kan het zijn dat we u inplannen bij de workshop van uw vijfde voorkeur.
 • Je kan maximaal 4 workshops volgen, maar we vragen je toch om 5 voorkeuren door te geven. Indien een workshop vol is, dan delen wij je in bij de workshop van je vijfde voorkeur.
 • Algemene voorwaarden
  1. Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW.
  2. De inschrijving vindt plaats via een volledig ingevuld aanmeldformulier. Je ontvangt een automatische bevestiging en dit is tevens je entreebewijs voor de werkconferentie.
  3. De behandeling van de aanmeldingen gaat op volgorde van binnenkomst van aanmelding.
  4. Bij onvoldoende aanmeldingen behoudt Scholing Dichtbij zich het recht voor de werkconferentie te annuleren. In dit geval krijg je het betaald inschrijfgeld retour.
  5. Je kunt tot 2 weken voor de werkconferentie kosteloos annuleren.
  6. Bij annuleren van 2 weken tot 3 werkdagen (t/m 18 november 2019) voor de werkconferentie zijn wij genoodzaakt 50% van het entreegeld aan u door te belasten. Wel is het mogelijk dat je een plaatsvervanger stuurt. Geef dit wel aan ons door.
  7. Bij annulering binnen 3 werkdagen voor de werkconferentie of in geval van no-show, zijn wij genoodzaakt 100% aan je door te belasten. Wel is het mogelijk dat je een plaatsvervanger stuurt. Geef dit wel aan ons door.
  8. Afmeldingen of naamswijzigingen uitsluitend doorgeven via info@scholingdichtbij.nl.
 • Prijs: 125,00 €