Incompany

Een groep medewerkers in een keer scholen op je eigen locatie? Dat kan via Scholing Dichtbij! Wij bieden diverse incompanyscholingen aan die volledig afgestemd kunnen worden op jullie wensen én organisatie.

Voordelen van een incompanyscholing

Een groot voordeel van een scholing bij jouw organisatie is dat de docent op een locatie naar wens komt, bijvoorbeeld op het kantoor. Dit scheelt reistijd en reiskosten van de medewerkers. Nóg een aantrekkelijk voordeel van een incompanyscholing is dat het vaak goedkoper is om een groep medewerkers in één keer te scholen, dan dat medewerkers individueel een scholing volgen. Het is een efficiënte, kostenbesparende en doelgerichte manier om medewerkers (bij) te scholen. Bovendien bevordert het de betrokkenheid van medewerkers en kunnen ze het geleerde direct toepassen in de praktijk. Al onze scholingen kunnen we incompany realiseren. Kijk hier naar ons volledige aanbod!  

Kwalitatief hoogstaande scholingen

Bij de ontwikkeling van onze scholingen houden we continu de nieuwste ontwikkelingen in de jeugdhulpverlening en zorg- en welzijnssector in de gaten. De scholingen zijn altijd in lijn met de huidige wet- en regelgeving en actuele protocollen en richtlijnen. Daarnaast zijn vrijwel alle scholingen geaccrediteerd door het Kwaliteitsregister V&V en SKJ. Je vindt op de pagina kwaliteit meer informatie over de kwaliteit van onze scholingen.   

Divers aanbod

Wij bieden een divers aanbod aan incompanyscholingen:

  • Kwaliteit: kwaliteit van zorg
  • Jeugdhulp: medicatieveiligheid Jeugdzorg
  • Kindzorg: sonde bij kinderen, gezinsgerichte zorg, PDLS/PALS
  • Palliatieve zorg: omgaan met rouw en verlies, interculturele palliatieve zorg
  • Complementaire zorg: basiscursus CZ, ontspanningsoefeningen, massage (2-daags), etherische oliën
  • Vaardigheden: katheteriseren, blaasspoelen, suprapubisch katheter, sondevoeding, stomazorg, klysma, zwachtelen, injecteren, diabeteszorg, medicatieveiligheid, zuurstof meten, Wet BIG, CADD-Legacy PCA medicatiepomp, triage voorafgaand aan contact met de spoeddienst

Staat de gewenste scholing er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Voor meer informatie over de mogelijkheden van een incompanyscholing of een vrijblijvend oriëntatiegesprek, kun je het formulier onderaan deze pagina invullen.

Aanvragen incompanyscholing

Wil je de mogelijkheden verkennen om een incompanyscholing te organiseren of een offerte aanvragen? Vul dan dit contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Vermeld de scholing die je graag wil afnemen, het aantal deelnemers en de locatie waarop de scholing moet plaatsvinden.