Incompany

Een groep medewerkers in een keer scholen op je eigen locatie? Dat kan via Scholing Dichtbij! Wij bieden diverse incompanyscholingen aan die volledig afgestemd kunnen worden op jullie wensen én organisatie.

Voordelen van een incompanyscholing

Een groot voordeel van een incompanyscholing is dat de docent bij jullie op locatie komt. Dit scheelt reistijd en reiskosten van de medewerkers. Nóg een aantrekkelijk voordeel van een incompanyscholing is dat het vaak goedkoper is om een groep medewerkers in een keer te scholen, dan dat medewerkers individueel een scholing volgen. Het is een efficiënte, kostenbesparende en doelgerichte manier om medewerkers (bij) te scholen. Bovendien bevordert het de betrokkenheid van medewerkers en kunnen ze het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Kwalitatief hoogstaande scholingen

Onze scholingen worden ontwikkeld naar behoefte van professionals en op basis van de nieuwste ontwikkelingen in de zorg- en welzijnssector. De scholingen zijn in lijn met de huidige wet- en regelgeving en actuele protocollen en richtlijnen. Dit maakt dat onze scholingen vrijwel allemaal geaccrediteerd zijn door het Kwaliteitsregister V&V, SKJ of Registerplein.

Divers aanbod

Wij bieden een divers aanbod aan incompanyscholingen:

  • Kwaliteit: kwaliteit van zorg
  • Jeugdhulp: medicatieveiligheid Jeugdzorg
  • Kindzorg: sonde bij kinderen, gezinsgerichte zorg, PDLS/PALS
  • Palliatieve zorg: omgaan met rouw en verlies, interculturele palliatieve zorg
  • Complementaire zorg: basiscursus CZ, ontspanningsoefeningen, massage (2-daags), etherische oliën
  • Vaardigheden: katheteriseren, blaasspoelen, suprapubisch katheter, sondevoeding, stomazorg, klysma, zwachtelen, injecteren, diabeteszorg, medicatieveiligheid, zuurstof meten, Wet BIG, CADD-Legacy PCA medicatiepomp, triage voorafgaand aan contact met de spoeddienst

Staat de gewenste scholing er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Voor meer informatie over de mogelijkheden van een incompanyscholing of een vrijblijvend oriëntatiegesprek, kun je contact met ons opnemen via 050 577 8886 of info@scholingdichtbij.nl.