Veelgestelde vragen

Op welke locaties kan ik klassikale scholingen volgen?  

Wij hebben drie locaties waarop wij geaccrediteerde scholingen geven:  

  • Hereweg 120, 9725AK Groningen   
  • Hofstraat 81, 7607AC Almelo Kantoor bij Hulp die Helpt   
  • Pointwest, Bedrijvenpark Twente 305, 7602 KL Almelo  

Per scholing staat aangegeven op welke locatie deze plaatsvindt.   

Waar kan ik parkeren?  

Groningen  

In Groningen is de parkeerruimte helaas beperkt. Wij adviseren om te parkeren in de wijk of waar mogelijk samen te rijden.   

Almelo  

In Almelo is op beide locaties voldoende gratis parkeergelegenheid.  

Welke soorten scholingen bieden jullie aan?   

We bieden diverse mogelijkheden in scholingen aan:  

Hoe meld ik me aan voor een incompanyscholing?  

Vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@scholingdichtbij.nl met de volgende informatie:

  • De gewenste scholing  
  • Het aantal deelnemers  
  • De gewenste locatie 
  • De gewenste datum 

Aan de hand daarvan maken wij een offerte op maat.   

Hoe maak ik een account aan?  

Deze maak je aan door op onze website www.scholingdichtbij.nl rechtsboven te klikken op ‘Inloggen’ of ‘Meld je aan’. Bij het aanmaken van een account heb je een werkend e-mailadres nodig en vul je een gebruikersnaam en een veilig wachtwoord in. Ook is het handig om je V&V-nummer en SKJ-registratienummer bij de hand te hebben.   

Na het invullen van je gegevens krijg je een bevestigingsmail in je inbox. Klik op “Bevestig je account” en je aanmelding is gelukt. Bewaar je gegevens goed en veilig.  

Heb je al een account? Dan kun je inloggen met je gegevens.   

Lukt het aanmelden of inloggen niet? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de e-mail (info@scholingdichtbij.nl) of telefonisch: 050-5778886. 

Hoe meld ik mij aan voor een klassikale scholing?  

Selecteer de klassikale scholing die jij wilt volgen. Klik vervolgens op aanmelden. Deze knop leidt je naar de cursuscatalogus. Om een klassikale scholing te kunnen volgen heb je een account nodig. Log in met je account en betaal de scholing via iDEAL. Na de betaling word je teruggeleid naar onze site. Je aanmelding is gelukt.  

Hoe volg ik een e-learning?  

Voor het volgen van een e-learning heb je een computer, laptop, tablet of telefoon nodig met internet. Bij ons scholingsaanbod kun je filteren op lesvorm. Wanneer je bij lesvorm e-learning aan hebt geklikt, krijg je een overzicht van al onze e-learnings.  

Je vindt daar ook een gratis voorbeeld e-learning om zo bekend te worden met onze e-learnings. Om deze, en andere e-learnings, te kunnen volgen moet je inloggen. Log rechtsboven in met je account, of maak een nieuw account aan, en betaal de e-learning via iDEAL. Vervolgens heb je toegang tot de e-learning en kun je die in je eigen tijd volgen.   

Voor wie zijn de scholingen geschikt?  

Onze scholingen zijn geschikt voor hulp- en zorgverleners. Vrijwel al onze scholingen zijn geaccrediteerd en dus kun je ze volgen om zo je de jaarlijks vereiste scholingspunten te halen. Als professional is dit verplicht om bevoegd te blijven. De accreditatiepunten verschillen per scholing en staan vermeld bij de scholingen.  
Scholing Dichtbij biedt scholingen aan voor professionals in het Sociaal Domein (SKJ) en Verpleegkundigen en Verzorgenden (V&V). Onze scholing zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister V&V of SKJ.   

Waar vind ik het aanbod aan scholingen?  

Het huidige aanbod van onze scholingen vind je hier.  

Hoe kan ik contact opnemen?  

Je kunt ons op werkdagen bereiken op het telefoonnummer 050-5778886. Ook kun je ons mailen op info@scholingdichtbij.nl, we proberen op werkdagen binnen 48 uur te reageren.  

Contactgegevens  

Post- en bezoekadres:  

Hereweg 120  

9725 AK Groningen  

Telefoon:  050-5778886  

E-mail: info@scholingdichtbij.nl