Terug naar het overzicht

Reanimeren (BLS & AED) | o.b.v aanmeldingen

Klassikale scholing

Deze scholing staat op dit moment open op basis van aanmelding. Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar info@scholingdichtbij.nl. Bij voldoende interesse prikken we in overleg een geschikte datum.

AED’s worden op steeds meer openbare plekken geplaatst. Dit heeft een goede reden, er worden namelijk wekelijks ruim 300 mensen getroffen door een hartstilstand of fibrillerend hart. Reanimatie in combinatie met een AED vergroot de overlevingskansen van het slachtoffer. Tijdens de scholing AED & reanimatie leer je hoe je snel, maar verantwoord en veilig de AED kan gebruiken.

De scholing bestaat uit zowel theorie als praktijk. De theorie wordt aan de hand van praktijkvoorbeelden uitgelegd en geoefend. Uiteraard wordt de anatomie van het hart uitvoerig behandeld. Wat is het hart, wat is de werking ervan en wat kan er allemaal fout gaan. U leert hoe u een slachtoffer moet benaderen en hoe u de ademhaling controleert. Er wordt ook uitgelegd hoe een AED werkt, wat hij precies doet en wanneer je wel of niet een AED kunt inzetten.

Na afloop ontvang je een certificaat van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR)

Voor wie

Voor iedereen die wil leren reanimeren.

Over de docent

De docent van deze scholing is Wim Hoekstra. Wim heeft 38 jaar ervaring in de eerste hulp, brand en gerelateerde onderwerpen en is eigenaar van BHV4every1. BHV4every1 richt zich op het geven van opleidingen op het gebied van onder andere veiligheid voor zowel zakelijke als particuliere klanten, zoals EHBO, EHak, Code 95, BHV, reanimatie, AED, VCA, kleine blusmiddelen en het onderhouden van blusmiddelen (REOB).

Aan deze cursus kunnen maximaal 8 deelnemers meedoen.

Aanmelden

Wanneer je interesse hebt in deze scholing, dan kun je je aanmelden door een mail sturen naar info@scholingdichtbij.nl met onderwerp: 'Vooraanmelding Reanimeren'. Bij voldoende aanmeldingen wordt een datum geprikt in overleg met de deelnemers.

Praktische informatie

Datum: Wordt gepland bij voldoende aanmeldingen
Accreditatie: 3 punten V&V
Kosten: € 72,00 (leden Dichtbij € 54,00)
Locatie: Hereweg 120, 9725 AD Groningen

Aanmelden

Aanmelden

Locatie

Hereweg 120, 9725 AD Groningen

T
Thema

Vaardigheden

A
Accreditatie

3 accreditatiepunten

Kosten

€72,00

Contactgegevens Scholing Dichtbij

Tel: 050 577 8886
E-mail: info@scholingdichtbij.nl