Terug naar het overzicht

Meldcode | 22 mei 2023

Klassikale scholing

Tijdens deze training staat de meldcode kindermishandeling en huiselijk geweld centraal; wat is de meldcode, wat betekent deze voor jou als professional en welke stappen moet je doen bij zorgen?
De meldcode Huiselijk geweld en kindermishandeling helpt professionals met het signaleren en handelen bij (vermoedens van) huiselijk geweld of kindermishandeling.
Tijdens deze training staan we stil bij de meldcode en wat daarin van professionals verwacht wordt. Daarnaast gaan we tijdens het middagprogramma gezamenlijk aan de slag met (eigen) casuïstiek.

Voor wie

Deze training is voor zowel jeugd- als Wmo professionals; de meldcode geldt namelijk voor iedere professional die met mensen werkt.

Over de docent

Deze scholing wordt gegeven door Klariena Bouma. Klariena is sinds 2009 werkzaam binnen de jeugdhulpverlening en het sociaal domein, waar ze verschillende rollen heeft uitgevoerd, zoals ambulant begeleider, systeembegeleider, jeugdconsulent en kwaliteitsmedewerker. Verschillende functies maar altijd een raakvlak met de jeugdhulp. Hier ligt dan ook haar passie. De verbinding tussen theorie en praktijk vindt ze enorm belangrijk en waardevol: dit neemt ze dan ook mee in haar trainingen.

Praktische informatie

Datum: 22 mei 2023
Tijd: 9.30 - 16.30
Accreditatie: 6 punten SKJ en V&VN
Kosten: € 399,- (leden Dichtbij € 299,25)
Locatie: Hereweg 120, Groningen

Aanmelden

Aanmelden

Datum

22/05/2023

Locatie

Hereweg 120, Groningen

T
Thema

Wet- en regelgeving

A
Accreditatie

6 accreditatiepunten

Kosten

€399,00

Contactgegevens Scholing Dichtbij

Tel: 050 577 8886
E-mail: info@scholingdichtbij.nl