E-learnings

Hoe je leert, verschilt per persoon. Omdat wij onze scholingen zo toegankelijk mogelijk willen maken, vind je bij Scholing Dichtbij diverse professionele en geaccrediteerde online scholingen. Onze e-learnings zijn geschikt voor een brede groep hulp- en zorgverleners. Of je nu verpleegkundige, verzorgende of jeugdhulpverlener bent, bij ons vind je de online zorgscholing die aansluit bij jouw vakgebied.  

Geaccrediteerde e-learnings  

Een e-learning kun je volgen voor je persoonlijke (loopbaan)ontwikkeling, maar ook om te voldoen aan de jaarlijks vereiste scholingspunten voor het Kwaliteitsregister V&V, of SKJ. Een groot deel van onze e-learnings is geaccrediteerd en telt dus gewoon mee.    

E-learnings van Scholing Dichtbij  

Leren lukt beter als het leuk is. De e-learnings van Scholing Dichtbij zijn inhoudelijk interessant en professioneel, maar ook voorzien van frisse, aantrekkelijke animaties en video’s. Zo stimuleren we zorgprofessionals in het verbeteren en optimaliseren van hun zorg- of hulpverlening. Met onze online cursussen hoef je bovendien niet meer te reizen naar fysieke locaties om bijscholing te volgen. Je kunt op je eigen tempo en op een voor jou geschikt moment de e-learnings volgen.  

 Ons scholingsaanbod is divers en biedt een breed scala aan onderwerpen. Denk aan informatie over de huidige jeugdwet, maar ook specifieke vaardigheden zoals katheteriseren en inhalatietraining en thema’s zoals medicatieveiligheid en kwaliteit van zorg. Daarnaast hebben we ook e-learnings die worden gepresenteerd door gerenommeerde experts, zoals longarts Sander de Hosson, over onderwerpen als palliatieve zorg en longziekten.  

Online cursusaanbod voor zorgprofessionals  

 Je kunt ons volledige aanbod aan e-learnings vinden bij het Scholingsaanbod op onze website. Neem een kijkje en ontdek welke scholingen jouw professionele ontwikkeling kunnen verrijken.   

 Bij Scholing Dichtbij zorgen we ervoor dat leren gemakkelijk, leuk en relevant is, zodat jij als zorg- of hulpverlener het beste uit jezelf kunt halen.